Politica de retur

Pharma Dacica Plus SRL declara ca produsele noastre indeplinesc toate standardele calitative pentru vanzare, fiind produse in unitati de productie organizate conform standardelor europene de calitate.

La livrarea produsului, prin intrarea fizica in posesia coletului, vanzarea se considera incheiata, de aceea va solicitam ca la primirea coletului sa va asigurati, inainte de desigilarea produsului, ca acesta are caracteristicile celui comandat (ambalaj, eticheta, prezentare fizica etc.).

In caz deĀ  neconcordante, aveti la dispozitie un termen de 14 zile in care ne puteti sesiza in scris sau in alt mod care poate fi dovedit, despre acestea, sau puteti face cerere scrisa de inlocuire a produsului.

Daca doriti sa returnati produsul din motive sau imprejurari care nu au legatura cu noi, o puteti face in 14 zile de la data primirii coletului, iar costul transportului pentru returnare va fi suportat de dvs. De asemenea, in cazul produselor neconforme, puteti returna produsul la fel cum a fost livrat, iar noi vom suporta pretul returnarii in termen de 14 zile de la primirea produselor returnate. In ambele situatii este necesar, pentru a putea returna produsul sau produsele respective, sa faceti o cerere scrisa sau telefonica prin care sa solicitati returnarea sau inlocuirea produsului/produselor. Nu se pot returna decat produse sigilate, astfel cum au fost cumparate, intrucat legislatia specifica interzice returnarea produselor desigilate catre vanzator, din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena. In situatia in care produsele vor fi returnate cu diverse deteriorari datorate manipularii produselor, veti primi ramburs valoarea produsului diminuata corespunzator.

Deteriorarea produselor va fi constatata de reprezentantul Pharma Dacica Plus prin proces verbal la primirea coletului retur prin curier. Riscul de pierdere sau deteriorare a produselor va este transferat in momentul intrarii in posesia fizica a produsului, direct sau prin intermediar, in calitatea dvs. de cumparator.

Nu ne asumam obligatia de a achita costul unui alt tip de livrare si nici costuri suplimentare comparativ cu livrarea noastra.

La vanzarea produselor care nu sunt de folosinta indelungata, nu ne obligam sa acordam certificate de garantie sau conformitate ale acestora.