Despre Noi

            Adoptarea unei diete echilibrate, practicarea sportului, evitarea consumului de băuturi alcoolice sau renunțarea la fumat pot face minuni în tot organismul. Toate acestea constituie elemente esențiale în menținerea sănătății și echilibrului interior. Suplimentele alimentare din plante și minerale au rolul de a intensifica efectele unui stil de viață sănătos, contribuind semnificativ la întărirea sistemului imunitar şi la păstrarea echilibrului psihic.

Laboratoarele Pharma Dacica reprezintă un nume nou pe piața produselor naturiste românești, având la bază rezultatele unor ample cercetări în domeniul terapiilor alternative. Produsele noastre sunt suplimente alimentare din plante și minerale cu indicații terapeutice multiple, ce favorizează regenerarea celulară, întărirea sistemului imunitar și detoxifierea întregului organism. Remediile noastre naturale sunt recomandate ca adjuvant în tratamentul și prevenirea unor afecțiuni variate, fiind lipsite de contraindicații sau riscuri.  

Suplimentele alimentare Pharma Dacica se remarcă pe piața de profil din România prin îmbinarea tradiției cu inovația, grație cercetărilor efectuate în laboratoarele noastre. Produsele disponibile în prezent vizează menținerea sănătății întregului organism prin regenerarea şi protecţia celulară. În procesul de fabricare și ambalare, respectăm toate normele impuse de legislația în vigoare și folosim plante, extracte naturale și minerale recunoscute în toată lumea, folosite cu succes de mii de ani în medicina tradițională. Fiecare supliment alimentar reprezintă rezultatul unui atent proces de selecţie pe baza studiilor ştiinţifice care confirmă efectele terapeutice ale plantelor şi mineralelor. De-a lungul timpului, am colaborat cu specialişti importanţi din domeniul medical şi farmaceutic pentru a găsi împreună cele mai potrivite remedii naturale.

Preţul accesibil al produselor noastre, calitatea lor şi mărturiile tuturor celor care au urmat schemele noastre de tratament au transformat Laboratoarele Pharma Dacica într-un nume recunoscut şi apreciat în domeniul terapiilor alternative şi al suplimentelor alimentare din România.